Besetningsskifte

Da var det tid for skifte av besetningen på Hopen og Oddmund, Geir Inge, Egil og Trond pakket sine snippesker og tenkte tilbake på de siste seks månedene de hadde fått være her på denne vakre øya. Mye hadde skjedd; oppjekking av nordre del av hovedhuset, nytt fryse- og kjølerom, nytt kjøkken, ny heli-pad og nytt bygg for helifuel
. Nå var det tid for å overlate stasjonen til de nye som kom med KV Nordkapp opp fra Tromsø via Bjørnøya
. Både avtroppende og påtroppende besetning fikk være med på noe historisk. Lynx-helikopteret som hadde vært i lang og trofast tjeneste hos Kystvakta hadde sitt siste oppdrag og ble etter denne turen satt på museum.

Tom Erik poserer foran Lynx nr 228 i hangaren ombord i KV Nordkapp.

Tom Erik poserer foran Lynx nr 228 i hangaren ombord i KV Nordkapp.

 

 

Lynx for landing på KV Nordkapp

 

 

 

 

 

 

 

 

Mandag 1. desember startet den nye besetningen sin gjerning og takket av de som hadde gjort sitt. Det ble tid til en lunsj sammen før de satte kursen sørover for ei julefeiring på fastlandet.

En kort presentasjon av besetningen finner du her.

 

2 tanker om “Besetningsskifte

  1. Takk Oddmund. Vi skal prøve å holde siden oppdatert på små og store begivenheter etter hvert som de dukker opp her oppe. Vi har ikke sett noe til bamsen ennå og har inngått et «veddemål» om når den dukker opp. Takk for hilsenen. Du får har ei god julefeiring der lenger sør du også.

  2. Flott å se at dere er og sender livstegn på hjemmesida. Skulle gjerne ha vært der litt lengre, og sett mer av de store hvite dyrene som kom subbende innom. Ønsker dere alle en fin og fredelig desember og julefeiring. Håper dere får en flott vintersesong.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.