Når kommer isbjørnen?


Etter å ha vært her på Hopen i halvannen uke uten å ha sett en eneste isbjørn, eller spor av en, begynner enkelte å bli utålmodig med å få sett den første. Avtroppende besetning hadde sett flere individer i ukene før vi kom, den siste dagen før. Bare en polarrev har beæret oss med sitt besøk her på stasjonen. Mest trolig har den lagt sin elsk på hulrommet under stasjonsbygningen som nytt hi.

Konkurranseinstinktet er det ikke noe å si på her på Hopen, så nå har vi gjettet på når vi får besøk av den første isbjørnen her. Kriteriet er at minst to av besetningen må ha sett den eller at vi kan finne spor etter den hvis kun en har sett den.

Ragnar gjetter torsdag 11.12 – isbjørnen kom ikke denne dagen heller. Ragnar gikk skuffet til sengs.
Tom Erik gjetter fredag 12.12 – isbjørnen dukket ikke opp denne dagen heller
.
Haftor gjetter lørdag 13.12 – heller ikke i dag kom Kong Valomon.
Bjørn Ove gjetter fredag 19.12 – isbjørnspor ble sett på nordvestlige hjørnet av Bjørnsletta 18.12.14 av hele besetningen, der isbjørnen har rutsjet ned til Bjørnstranda og spora gikk mot Johshytta.

Isbjørnen kom i dag, 25/12 kl 0710 !! En trøtt dagvakt hørte bjeff og boff fra vår eminente, gamle hund: Tyson. Nede på isen gikk en hvit kar og subbet stille og fint, fyrte av to knallskudd og den forsvant kjapt utover

25Should the patient be found to have ED from the above viagra pills cardiovascular symptoms – discuss compliance and any recurrence of spontaneous.

. Julefreden har IKKE senket seg på Hopen. Bjørn Ove vant veddemålet med nærmeste dato.

 

6 tanker om “Når kommer isbjørnen?

  1. Tusen takk for at vi fikk komme på besøk! Fantastisk oppdekning og hyggelige timer på Hopen for oss fra NRK. Se på Kvelden før kvelden på Lille julaften, dette blir et eksotisk og annerledes innslag. Jeg ble veldig fasinert av Hopen, et fantastisk sted! God jul, og godt nyttår til alle fire! Hege

    • Tusen takk for hilsen og takk for at dere besøkte oss. Vi satte stor pris på å få besøk. Du har nok blitt utsatt for fenomenet «Polarsyka» du også skal du se. Du må gjerne søke på jobb her, nå når du vet hvor fint det er her. Vi gleder oss til å se på Kvelden før kvelden på NRK1 Lille julaften. God jul og godt nyttår til dere i NRK også. Hilsen Ragnar, Haftor, Tom Erik og Bjørn Ove

  2. Fint å se at det har dannet seg is inntil øya igjen. Det tok fem-seks dager før vi så den første bamsen i 2013. Ikke så mange bjørner i løpet av vinteren. Forøvrig må dere ha et fint opphold der oppe og hils til Gisle og di andre hundene. Håper på jevnlige nyheter fra øya.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.