Finværet har sneket seg innpå oss – med silkeføre og påskestemning.


De siste par dagene har det vært 8-10 minusgrader, forholdsvis lite vind og sola har funnet fram til oss innimellom skydottene. Forut for dette hadde skydottene gitt fra seg et tynt lag med flotte snøkrystaller som dekket hard skare og fokksnøfonner og gitt ypperlige forhold for den som liker å ferdes på ski. Silkeføret måtte bare prøves så Ragnar og Bjørn Ove tok turen opp på Werenskioldfjellet og ned mot Heniesalen på den andre siden. De hadde et formål med turen; å sjekke om det hadde overvintret noen isbjørnbinner der. Ingen rester etter vinterhi var å finne. Det ble da bare å komme seg opp på toppen av Werenskiold igjen og suse ned mot stasjonen

patient’s cultural, religious and economic background. generic viagra online for sale 2. Patient communication. Patients may have concerns.

.

Neste dag dro Haftor sammen med Gisle og Bølge på skitur over til Johan Hiortfjellet
. Gisle fikk prøve seg på snørekjøring, bare med tidvis hell.  Bjørn Ove startet et par timer etterpå og gikk til toppen av Kollerfjellet via Trollkaillen. Det suste godt utfor på veien tilbake ned skråningen mot Bjørnsletta.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.