Sommeren 2020-Del 37.Hundene på Hopen

Finnes mange flotte historier om våre trofaste isbjørn vakter og turkamerat.

Hundene på Hopen består nå av et eldre team. Så når de er på tur så skal man alltid tenke på at de får gå i det tempo som passer dem best da noen ben og rygger blir fort stive og støle

2. When you had erections with sexual stimulation,erectile dysfunction usually occurs as a consequence of How to get viagra.

. Men de er uansett et flott team å ha med på turer. Og så er dem her for å varsel om det kommer isbjørn på stasjonen som da er en viktig oppgave de har. Hundene på Hopen har vi mange flotte minner sammen med og de sprer glede til oss som er på Hopen.

Krækling 13 år og den eldste i flokken.
Har mange spesielle metoder på å lokke nettopp deg nedover til deg først for å få kos. Det er ganske utrolig å se hvordan han følger med når du kommer så er han der. Han er etter min mening en flott hund som alle bare kan bli glad i. Rolig og veldig lojal. Og elsker å få masse kos. Liker også å gå turer uansett men blir sliten og stiv i beina. Men tur det vil du ha og det får du. Har også utrolig god lukte sans for å være så gammel. Og du liker også å ligge inne i hytta når du er ute på tur. Passer også veldig på at Gisle kommer seg frem. En super snill hund og en sjarmør det er du.
Bølge 11 år. Her har vi han Bølge. Smilende glad og tror selv at han er 3 år. Hopper å farter rundt og går i ring å ring. Her ser vi en hund som bruker energi på nettopp det gå frem og tilbake hit og dit. Elsker å få kos og elsker rett å slett alle mennesker. Hvis man koser med noen andre hunder først så tro meg Bølge kommer lurenes med sin store nese bare for å vise ikke glem meg. Glad i å gå tur. Er vell egentlig den sprekeste av disse hundene på Hopen løper rett opp og rett ned så å si over alt. Han kan selv bli av å til frustrert at de andre hundene er veldig rolige og avbalansert da kan det bli litt kjedelig for Bølge av å til,men da finner han på noe annet sprell og gjøre.


Gisle 11 år. Gode Gisle liker å gå tett inntil deg i et rolig tempo. Han ser meget dårlig men om man går rolig og han bestemmer tempo så er han trygg. Er også en hund som er veldig smart og flink og finne frem. Liker å være med på tur men han elsker og slappe av og sove. Er litt stiv og støl i beina. Og en utrolig flott kose gutt som kommer helt i ansiktet ditt for å forstå hvem du er. Han er veldig godt likt av alle sammen.
Voronin 11 år er en morsom liten kar. Som også merker alderen på kroppen. Men blir med både på korte å lange turer. Og spesielt sammen med sin bror Smith. Voronin er nok sjefen mellom de 2 og tar med seg sin bror ofte på noen løpe turer eller bare Korte turer der de blant annet bruker å prøve ligge de andre husene til de andre hundene sammen. Så da kan det jo av å til bli noen forviklinger. Men slik skal det være. En meget rolig og tillitsfulle hund er Voronin. Går gjerne helt inntil deg på tur noe som kan skape litt snuble situasjoner spesielt når mørket kommer. Han elsker å få kos og ruller rundt hvis du klør han på de rette plassene.
Smith 11 år
Er broren til Voronin. Og er en flott og snill hund. Er veldig sjenert mot nye mennesker men når du først har blitt hans venn så er du det resten av livet. Elsker å få kos og liker å gå lange turer . Men hvis han skilles fra sin bror det liker han ikke å da gjør han alt for å få oppmerksomhet Både fra sine bror og de andre som er på Hopen. Og han er en lur liten luring med et glimt i øyet. En snill og flott hund er han Smith.

Legger ved div bilder fra de siste dagene

De 2 gode brødre.
Her er gjengen på besøk for å få litt godsaker fra Fredrik
Skal ikke jeg få noen da tenker Bølge og rekker tunge. Men så klart han fikk og kanskje han fikk dobbelt også med godsaker
Gisle tar en god pause under en tur.

Hundene på Hopen de er viktige for oss og de skaper mye glede for oss alle og hverandre. Og at dere er våre venner det vil dere alltid være.

Share