Hopen Times

Hopen Times er en uavhengig avis som gis ut av besetningen på Hopen. Opphavet til avisa er det Kåre Holter Solhjell som er og det er han som har vært primus motor for å få ut avisa så ofte som mulig når han er besetningsmedlem på Hopen.

Avisa sendes til de andre ishavsstasjonen, til Svalbardposten som oftes siterer den og blant annet til Hans Majestet Kong Harald VII
.

Vi siterer Kåre Holter Solhjells oppsummering om avisa:

«Første nummer av Hopen Times kom ut 14. august 2004. Avisa er produsert uten statstøtte men med stor støtte fra Hopen Spesial
. Det ytres håp om at fremtidige besetninger vil finne nok inspirasjon til å produsere ett nummer eller fler i sesongen. Det er fritt fram når det gjelder utformingen av avisa. Bare bunnen av flaska setter grenser. 

Kåre Holter Solhjell. Hopen 24.04.06
Grunnlegger»

4 tanker om “Hopen Times

 1. vår drøm i livet er å komme til hopen øya og se de store helter som bor der. Du er en inspirasjon til oss alle, og det arbeidet du gjør for Norge er uten sidestykke. Er det noen munker som bor på øya.

 2. Hei.
  Har faktisk en flaske med Hopen Spesial med orginal etikett og innhold som jeg fikk da vi var førse båt til Hopen i 1976.
  Mvh Stein

  • Hei Stein.
   Det høres ut som om du er en av de få som har klart å motstå fristelsen til å helle i deg disse edle dråpene. Det er nok ikke mange flasker med Hopen Spesial igjen dessverre, og det ryktes at ´76-årgangen skal være spesielt utsøkt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.