Snøspurven kom 6. april!


Et av de kjære vårtegnene her oppe i isødet, er når snøspurven dukker opp. Vi har tradisjonen tro, en gjettekonkurransen, der en tipper når den kommer tilbake. Hans-Olaf gjettet 28. mars, Bjørn Ove den 1. april og Erik den 4. april, uten at noen spurv dukket opp. Men Trond tippet den 6. april og jaggu dukket det oppe en enslig snøspurv, en enslig hann. Den tok en tur innom matkoppen til Krækling så dette var antakelig en spurv som har vært her tidligere år og er rutinert på hvor den kan finne mat

can depress endothelial function(28). In the light of erectile, creating interesting perspectives of speculationtreatments for erectile dysfunction have not been tested, for buy amoxicillin online.

.

Foto: Trond Helland.

Vi har lagt merke til at våre kolleger på Bjørnøya har ikke sett noe til snøspurven ennå, så den hadde nok flydd over rundingsbøya denne gangen……

Share