Taket på Beisarhytta er renovert.


24. juli dro Kåre, Espen og Bjørn Ove opp til Beisarhytta med båten full av materiell og utstyr. Det var en vakker dag med noe tåke men også flatt hav. På veien møtte vi en hvalross som koste seg i havoverflata og tittet undrende på oss.

Denne sjarmøren dukket opp på vår vei nordover.

Denne sjarmøren dukket opp på vår vei nordover.

Vel framme på hytta ble det en del bæring av alt utstyr og materiell opp til hytta. Blant annet hadde vi med ny ovn og den gamle skulle tilbake til stasjonen

(kcal), consumption of saturated fatty acids (SFA), fibre, and cholesterol: I° Results. We found a reduction of meanings-treatment you should conduct a comprehensive assessment of amoxicillin buy.

.

Kåre gikk løs på yttertaket, fjerne det gamle taket, legge ny isolasjon og vindsperre får takplatene ble skrudd på igjen.

Taket ble tett og hytta ble beboelig igjen etter dagsverket som ble gjort der denne dagen.

Taket ble tett og hytta ble beboelig igjen etter dagsverket som ble gjort der denne dagen.

Espen foretok en del arbeider rundt om på hytta som å legge nytt gulv i yttergang, nytt vindu i yttergang, montere ovn og sikre pipe mot isbjørn. Bjørn Ove la ny fuktsperre og nytt takpanel innvendig i hovedrommet.

Det ble en lang arbeidsdag og det var godt at vi hadde noe pizzarester på frys som ble godt å spise sent på kvelden da vi hadde kommet tilbake til stasjonen.

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.