Leken polarrevhvalp ved Trollkallen

Polarrevhvalp 1

Oppe ved Trollkallen kunne en denne sommeren stifte nært bekjentskap med en revehvalp. Den var veldig nysgjerrig og kom gjerne på under en meters hold hvis en satte seg ned. Det var tydelig å se at den ikke visste hva slags skapning vi var og undret seg på det. Litt skeptisk var den men ikke mer enn at nysgjerrigheten tok overhånd.

Litt stell av pelsen torde den å utføre på kloss hold.

Litt stell av pelsen torde den å utføre på kloss hold.

Da det ble slengt ei lue på bakken ble det moro for hvalpen. Ville så gjerne ta den med seg men torde heller ikke. Så det ble noen forsiktig, raske napp i lua. Men til slutt tok motet over og den begynte å tygge på den ene snora og bet den rett av.

Polarrevhvalp 3

Det er moro å komme så tett innpå dyrene på øya på denne måten.

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.