Trivelig besøk av H.M. Dronning Sonja på Hopen


Fredag 6. februar var været såpass bra at et følge med H.M. Dronning Sonja kom på privat besøk til oss på Hopen. Turen gikk fra Longyearbyen med helikopter sammen med Sysselmann Odd Olsen Ingerø
.

Foto: Bjørn Ove Finseth

Foto: Bjørn Ove Finseth

 

 

 

 

 

 

Stasjonssjef Ragnar viste H.M. Dronningen rundt på stasjonen og fortalte om Hopens historie, hva vi holder på med her og litt om naturen og dagliglivet her. H.M. Dronningen viste stor interesse for hva som ble fortalt.

Det ble selvsagt servert en lunsj for de besøkende og det var meget trivelig å ha H.M. Dronningen og hennes venner til bords. De ga uttrykk for at maten smakte godt og at de hadde ei trivelig stund.

Når det først kommer kongelige til Hopen, så måtte det selvsagt tas bilder. Vi føler oss beæret over å bli avbildet sammen med H.M. Dronning Sonja og det vil utvilsomt bli et unikt besetningsbilde.

. Dronning Sonja, Tom Erik Glomsrud, Bjørn Ove Finseth» width=»300″ height=»168″ /> F.v.: Haftor Lervik, Ragnar Sønstebø, H.M. Dronning Sonja, Tom Erik Glomsrud, Bjørn Ove Finseth

 

 

 

 

 

 

 

Tilslutt ble det tid til en kort omvisning på stasjonsområdet før turen gikk tilbake til Longyearbyen og åpning av Kunsthall Svalbard senere på kvelden.

Foto: Bjørn Ove Finseth

Foto: Bjørn Ove Finseth

 

 

 

 

 

 

Besetningen på Hopen meteorologiske stasjon sitter igjen med et hyggelig minne om H.M. Dronning Sonjas besøk hos oss. Vi glemmer heller ikke hennes trivelige venner som var med på besøket.

Ragnar tar farvel med H.M. Dronning Sonja før avreise til Longyearbyen.  Foto: Bjørn Ove Finseth

Ragnar tar farvel med H.M. Dronning Sonja før avreise til Longyearbyen.
Foto: Bjørn Ove Finseth