Nederlag på Hopen

Etter å ha hauset opp en selvskreven seier mot Bjørnøya i konkurransen i pepperkakekunst som fant sted før jul, har vi nå etter lang behandlingstid fått dommen. Juryen, bestående av representant fra Svalbard kirke, Torunn Sørensen og Sysselmannen i egen person, Kjerstin Askholt tok rollen som jury for denne svært prestisjetunge konkurransen alvorlig.

Hopens bidrag inn i konkurransen

Dommen var knusende! Hopens bidrag ble veid for lett opp i mot Bjørnøya sitt bidrag. Vi erkjenner juryens beslutning og tar til takke med en hederlig andreplass

Presentation viagra pill Almost.

. Vi puster lettet ut etter å iallefall ha berget pallplassen . Vi har jo selvfølgelig mange argumenter for at resultatet skulle vært noe annet, men sutring tar seg sjeldent bra ut.

Bjørnøya sitt bidrag i konkurransen. Skal ha skryt for nordlyset og bevegelig garasjeport. FOTO: Kjerstin Askholt

Nå må vi bare sette oss ned, riste av oss skuffelsen og drodle litt rundt hvordan vi nå kan jekke ned gjengen på Bjørnøya, som kommer til å bli veldig kjepphøye i uoverskuelig framtid. Tips mottas med takk.

Share

7 tanker om “Nederlag på Hopen

  1. Det må jo nevnes at kokken bestakk en av betjentene fra Sysseldamen med en spekepølse. Han skulle drive litt lobbyvirksomhet, men spørs om ikke samme personen var en dobbeltagent.

  2. Tilbaketråkk: Dommen har falt! | Bjørnøya Meteorologiske Stasjon

  3. Hold ut, hold ut! I følge iskartet kommer isen «fossende» nedover mot Hopen nå. Og med den kommer jo «selve». Da er det bare å lene seg tilbake med kaffekoppen i karnappet og rule..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.