Krækling

Vi har som kjent 5 flotte hunder her på stasjonen. Alle som har kjennskap til hundelivet vet at disse skapningene har sin personlighet og bidrar på sin måte sosialt og til tider underholdning. Indreklimaet hos hundene på tunet er et av de vanligste samtaleemnene hos besetningen her ved stasjonen . Det er MYE selskap i en liten gjeng hunder.

Krækling på en av de stedene han trives absolutt best. Johshytta på vestsida av øya.

Krækling er hundegårdens eldste som fyller 12 år i løpet av sommeren. Han holder seg frisk og rask men har i vinter vært misunnelig på Bølge, stasjonens bajas og sheriff som Krækling mener har hatt en betydelig bedre kåk. Dette har han vist ved å okkupere Bølge sitt hus til eierens fortvilelse. Det har til tider vært litt spent stemning.

KRIPOS avd Hopen undersøker åstedet etter at en hvit bjørn har vært på taket av Johshytta.

Men nå har det det skjedd ting i hundegården. Hopen hjelpemiddelsentral har kommet gamle Krækling til unnsetning med påbygg av kåken sin, utvidelse av inngangsdør, forbedret isolasjon innvendig, gardin mellom vindfang og stua samt rikelig med spon som gulvteppe . Huseieren er fornøyd! Nå har Krækling blitt mye mer hjemmekjær og det kjeder sheriffen Bølge som mer eller mindre har mistet en å kjefte på. Nå går det utover svaksynte Gisle i stedet…

Fagarbeider og hovedentreprenør Jørn Inge fikk anbudet om å bygge på huset til Krækling. Huseieren er fornøyd og har blitt mer hjemmekjær.

Favoritt-feriestedet til Krækling under brisken på Johshytta. Han mener selv at han fortjener å bli en sofahund nå som han har kommet opp i åra og ser helst å slippe det kalde ishavslivet.

3 tanker om “Krækling

  1. Herlig hundefortelling og veldig igjenkjennbart. Godt dere tar godt vare på alle «gutta» og i tillegg kan gi litt spesialbehandling.

    • Bra! Gutta her ute gir jo mye til oss, så de fortjener jo selvfølgelig noe tilbake. Akkurat i dette øyeblikk ligger Krækling under ei seng inne på sørhytta i lag med kokken. Regner med det faller noen matbiter tilfeldigvis på gulvet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.