En utilgjengelig værstasjon

Vi har flere ganger ventet besøk, men Hopen er Hopen. Vær, isforhold og plassering gjør Hopen spesielt utilgjengelig på vinteren. Det må vi som alle vinterbesetninger før oss respektere og forvente. Så det kommer aldri som julkvelden på kjærringa når vi får beskjed om avbud på planlagte besøk. En ambisjon og selvfølge for oss alle her på Hopen, er å gjøre det litt ekstra hyggelig når vi først får besøk. Så når besøket ikke dukker opp, får vi vell gjøre litt ekstra stas på oss selv.

Med langbord på stua brytes rutiner og måltidet får automatisk en annen atmosfære.
Det hjelper på humøret at kokken disker opp med de lekreste retter. Her serveres lam.
Gulrotkake til dessert.
Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.