Del 4 – Vinter 2021 – Markering Sydpolen.

Anstein heiser flagget mens Geir følger seremonien.

Feiring av Amundsen

For 109 år sidan 14 desember nådde Roald Amundsen sydpolpunktet. Dette er jo ein fin moglegheit til og heidre ein stor eventyrar, og ei fin  moglegheit til og gjere litt ekstra ut av kvardagen. At ein for 109 år sidan klarte og utføre ei slik bragd, med utstyret dei hadde for hand er rett og slett imponerande og ikkje mindre enn ei kjempebragd. For oss på Hopen blei det rett og slett feira med og heise flagget for å gjere stas på Roald Amundsen. Av og til må jo ein minnast store bragder!

(Bilde tilhører Velferden Hopen og kan ikke kopieres/brukes uten tillatelse).

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.