Godt Nytt År !

Hopen sangkor.

Det har vært en fin måned for oss på stasjonen med innarbeiding av daglige rutiner. I desember har Hopen brann- og feiervesen kjørt en brannøvelse med testing av pumper og brannslanger. Vi benyttet også anledningen til også å fylle opp badestampen. Badestamp og badstue ble innviet og fungerte fint på Nyttårsaften. Det ble litt sprengfyring av badestampen og den viste over 50 varmegrader i vannet. Det ble helt på snø, slik at det ble mulig å ta seg ned i stampen. Kjell var førstemann og deretter resten av gjengen.

På nyttårsaften fikk vi laget en sang til besetningen på Bjørnøya. Sangen ble fremført kl. 23:30 og Bjørnøya gjorde det samme til oss. Fin tradisjon mellom to av Ishavsøyene. Hvem som sang best er uavklart.

Vi er nå midt i en mørketid nå. Natt føles som dag og dag føles som natt, men Hopen er et fint sted å være. Vi ønsker ett riktig Godt Nytt år til dere som følger med oss der ute.

Kjell og Magnus i aksjon.
Strålerøret testes.
Fylling av stamp.

Hopen skytterlag hadde også en skytterøvelse på banen litt utenfor stasjonen. Mauser, signalpistol og signalpenn ble testet. Stakkars Bølge satt ikke noe pris på dette. Disse lydene forbinder han med Isbjørn. Bølge liker absolutt ikke Isbjørn.   

Kjell prøver rifla.
Hopen skytterbane
Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.