Første snøen er kommet på Hopen

I morges våknet vi til nysnø på toppene rundt oss. På Iversenfjellet så vi antydning til litt snøfall allerede i går men i dag morges var den hvitkledt. Det samme er Werenskiold som du kan se under her.

Første snøen på Werenskiold

 

 

 

 

 

Vedlikeholdsrutiner på stasjonenMen livet må gå sin gang på stasjonen, og vedlikehold er en av de oppgaver som må gjennomføres uansett vær.

 

 

Share

1 tanke om “Første snøen er kommet på Hopen

  1. Det er godt å se at strålingsinstrumentene tas godt vare på. Dette er viktige data for validering av våre satellittbaserte strålingsprodukter. Med unntak av et lite avvik i vår har disse dataene tikket inn trofast. Takk for innsatsen og ikke minst den isbjørnsikre monteringen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.