Vinterbesetningen på plass.

Kl 02.10 den 10.12.2013. kom vinterens besetning seg endelig i land på Hopen. Overfarten fra Tromsø tok 5 døgn. En begiventhetsfull overfart preget av NRK`s reprotasjeteams jakt på intervjuobjekter blant den nye besetningen til Bjørnøya, venting på helikopter og spenning knyttet til om helikopteret fortsatt var flyvedyktig etter ankomst KV Svalbard.

Dessert

Vinterbesetningen 2013-2014 nyter sin første dessert denne vinteren.
Fra venstre: Kåre Holter Solhjell, Geir Fossen, Ted Riise og Kenneth Saur.

Vel framme på Hopen ble den nye besetningen godt tatt i mot av den avtroppende. Overlappen ble av den korte varianten, allerede kl 03.40 var fire løft med helikopteret unnagjort og de nyankommende kunne endelig prøvesitte stolene i karnappet.

Besetningen består nå av førstereisguttene 1. kokk Kenneth Saur og meteorologifullmektig Geir Fossen fra henholdsvis Bangsund og Drangedal, og veteranene fagarbeider Ted Riise fra Gamvik og stasjonsleder Kåre Holter Solhjell fra Oslo.

Gutta har allerede fått seg ett par korte turer på øya og ser fram til en lang og vinterlig tursesosong på Hopen.

I Johshytta

Geir Fossen og Kenneth Saur skriver seg inn i sin første hyttebok på Hopen. Planen er å skrive seg inn i mange fler.

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.