Hopenboka: Hopen 2014

Boka om Hopen, som ble utgitt av Oddmund Søreide og Tor Børsting i 2002, er nå i 2014 kommet ut i ny revidert utgave

subjects who had recovered a satisfactory function, ke statistics 2011 update: a report from the American He-a particular attention. NOVA IVF.

. Ny-boka har et tillegg på 12 sider, ført i pennen av mangeårig stasjonsleder Kåre Holter Solhjell, der endring i klima, isforhold og utviklinga på stasjonen fra 2002 og fram til 2014 er tatt med. Også alle besetningene som har vært her på stasjonen siden 2002 og fram til våren 2014 er kommet med.

Hopenboka 2014

Boka kan kjøpes av Hopen post og butikk her på øya eller hos Kåre nede på fastlandet. Ta kontakt på epost: ksolhjell@gmail.com.

Share

4 tanker om “Hopenboka: Hopen 2014

  1. Hei. Jeg skulle gjerne hatt navnene på de fire som bemannet HOPEN Radio våren 1969. Det gjelder muligheten for å få kontakt med tidligere kolleger.
    Med hilsen fra Ørlandet,
    Erling Bakken Selnes.
    (Med fartstid fra Isfjord radio 1964-67 og Svalbard radio 1980-82. Også Bjørnøya radio, sommerne 1984 og 1985. (Mer som sommeravløser.)

  2. Hello friends
    I have found this site on Hopen where I have spend 4 months in the summer of 1971 when we were drilling a well for Petrofina. I remember having signed your visitor book and it will be great if you could send me a copy of the page I have signed. At that time you were staying one year long from starting in July when the boat was comming with the relief. I remeber also you were producing your local alcool ! Is it still the same now.
    Hope having news from you
    All the best to all of you
    Pierre Aubé

    • Hi!
      I found your name in the visitor book and I have scanned it. I can send it to you, but I need your e-mail address. You can send it to velferdenh@met.no
      We are having a great time up here, as you may have seen on the blogg. Unfortunately we are not producing the local alcohol – Hopen Special – this year.
      Best regards
      Ted

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.