Dagene på ishavet går sin vante gang. Tåken holder fortsatt sitt klamme grep om håpets øy store deler av tiden, så det er fint å ha litt arbeid på stasjonen å fylle dagene med

– cocaine sildenafil Blood pressure.

.

Årets hovedforsyning er i skrivende stund på vei nordover fra Tromsø og alle mann (og kvinne) er i full sving med forberedelsene. Søppel og gammelt utstyr må klargjøres for å sendes ned til fastlandet og det må klargjøres lagringsplass til matforsyninger, nytt utstyr og besøkende personell
.

Terje i full sving med skjærebrenneren – Foto: Tom

Postmesteren må også tråkke til innimellom slagene – Foto: Tom

Fredag 10.08 var vi så heldige å få besøk for første gang siden vi kom til hopen. KV-Bergen kom med ferske grønnsaker og benyttet samtidig anledningen til å handle hos velferden og til å la badelystne gaster ta seg en dukkert på playa del hopen.

Mannskaper fra KV-Bergen på vei til land med sjøbjørn – Foto: Aleksander

Renovasjonsselskapene har dessverre ingen turer innom hopen, så avfallshåndteringen er det stasjonens mannskap som står for. Plast, resirkulerbart avfall og spesialavfall samles opp og sendes ned til fastlandet én gang i året mens øvrig brennbart avfall blir brent på stasjonen.

Hopen avfallshåndteringsstasjon – Foto: Aleksander

Å frakte ved til hyttene på øya sommerstid kan by på utfordringer. Da er det ofte lettere å sanke drivtømmer i fjæra og sage opp veden på stedet.

Følge med på Hopen AX men på Discovery! – Foto: Skybert