Sommeren 2019 – Del 13 isbjørn edition

Nå har endelig uværet gitt seg
. Det har vært opptil 58 knop i kastene, og ikke værende ute for hverken folk eller dyr. Isen som lå solid utenfor stasjonen har blitt brutt opp av de høye dønningene som har vært opptil 10 meter ute på havet.
Men nå når vi satt og hadde en bedre middag begynte Bølge å bjeffe. Dette var merkelig da alle hundene sto i bånd. Kenneth så ut vinduet og så da årsaken
. Teddy sto på brinken rett ved Krækling sitt hus. Bamsen ruslet litt rundt i området og kikket innom nesten alle hundehusene. Litt armer og ben ble det når alle måtte ut å se. Kenneth fikk heldigvis med seg kameraet sitt, slik at vi fikk i alle fall noen bilder.

Er Smith hjemme mon tro?

«Gisle, vil du komme ut å leke litt med meg! Vi kan leke restaurant. Jeg kan være gjest, og du kan være….middag kanskje?»

«Han der Krækling e i alle fall en kjedelig type
. Viser seg ikke i det hele tatt jo!»

Da Teddy tilslutt tasset avgårde, gikk vi ut for å mate hundene
. Da så vi at bamsen hadde ruslet litt rundt her på området
. Blandt annet hadde den vært på vei opp skavelen på sørsiden av huset, sikkert for å kikke inn vinduet på pinnedyrene som satt og glodde på Jakten på kjærligheten, eller ett eller annet slikt tomsingprogram.

Sjefen har liksom ikke sååå veldig stor fot lenger.

Det var bra at Bølge faktisk varslet. De andre bikkjene måtte omtrent dras ut av husene sine for å få mat, etter Teddy hadde labbet vekk.
Dette var veldig kjekt. Fin opplevelse mens vi går å venter på avløsning.

Litt ok å kunne overlevere en stasjon med fersk Teddyobservasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.