Isbjørn på Hopen

Siden sist er det observert 40 nye bjørn her på Håpets ø, og vi er da oppe i 140 observasjoner hittil i vinter. Vi håper selvfølgelig på flere bjørner så vi har en unnskyldning for å godte oss med bløtkake.

Vi sitter stadig i karnappet og skuer med kikkert utover isen, men siste uka har det vært smalhans med observasjoner, kun et par bamser ble observert. Det er såpass mye is rundt rundt øya nå, så de er nok bare ute og feiter seg opp på sel lengre ute på isen.

Ellers har vi det toppers i disse tider, ingen som hverken sitter i karantene, hamstrer dasspapir eller bryter nye hyttelover. Det er varmere tider i vente, og over helga får vi kanskje våre første plussgrader. Etter flere uker med -20 og -30 skal det bli deilig med litt varmere luft .

Her er et par bilder Gunnar tok for noen uker siden. Mamma-bjørn med to nysgjerrige 1-åringer

sufferers will be expected to come forward to seek cheap viagra never A few times.

.

Gutta på Hopen hilser!

«Vindpølsa var en raring ass!»

2 tanker om “Isbjørn på Hopen

  1. Det høres ut som dere har det misunnelsesverdig bra der oppe. Og så mange pelsdyr rundt veggene da…Kjekt! Å slippe unna styret her i sør blir jo bare en ekstra bonus for dere. Når returtidspunktet er der, vil dere forhåpentligvis komme tilbake til en tilpasset situasjon. Anderledes men fungerende. MEN i mellomtiden nyt hver enda dag til det fulle. Det tar plutselig slutt. Hils karene
    Bjørn
    Ex met summer of 19

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.