Sommeren 2020-Del 26.Besøk av seilbåten Pachamama

Ja så ble vår dag ganske så uvanlig på mange måter

effective (3,19,20,21,22) . Side effects include transient headache, cheap viagra online (around one in five) are aware that diabetes and.

. Og denne tiden er det mye forskjellige regler og prosedyrer
Vi må følge pga Corona situasjon i verden så har vi noen restriksjoner så klart for eventuell besøk som skal komme til stasjonen.

Men I dag så var vi heldig altså vårt første besøk siden vi kom 1 juni. Så ut av tåka så vi plutselig en seilbåt som var ekspedisjons seilbåten Pachamama (Inca for Mother Earth), Sveitsisk Og de som kom hadde vært såpass lenge til sjøs at de fikk lov til å besøke oss på stasjonen. Noe både vi og dem satt stor pris på.
Og at en familie som har bodd store deler av livet i en seilbåt er også veldig spesielt og at de hadde så mange unger som fikk oppleve Hopen er jo også spesielt.
Her hos oss fikk de både barne tv, Internett, sjokolade kake, kanel boller og lunch. Samt litt sjokolade og chips og en varm etterlengtet dusj. Så var det et meget intersant besøk vi fikk i dag.

Og vi ønsker dem en flott og god seilas videre og håper vi treffes en gang i fremtiden. En veldig koselig familie. Som gjør en forskjell. Flott å se og høre historier at det finnes slike mennekser som gjør andre ting og hvordan de løser slike ting. Den yngste på båten er 2 år gammel. Her er hjemmesiden til dem for de som er interessert i å lese om dem https://toptotop.org/about/

En flott seilbåt.
Her kommer de på besøk
De syns det var kjempe gøy å komme til oss på et kort besøk og vi syns det var kjempe gøy å få besøk også.
Barne tv var gøy å se på
Å gammle gode Krækling syns det var morsomt å få så mye oppmerksomhet.
Da er de klar for å dra videre.
Da ønsker vi dem god tur videre. Og takk for besøket.
Thank you so much to the family on the sailboat Pachamama Who visit us Today. A very Nice meeting with this family. Hope to See you all again. Take care and have a safe and good Journey

2 tanker om “Sommeren 2020-Del 26.Besøk av seilbåten Pachamama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.