Del 2 – Vinter 2021 – Isbjørn på stasjonen.

En observant deltaker registrerte flere Isbjørn på Hopen søndag kveld fra kjøkkenet. Dette er selvfølgelig en spennende begivenhet for besetningen. Under slike registreringer er det viktig at bamsene blir skremt unna stasjonsområde med en gang. Denne gangen ble det umulig å skremme vekk noe som helst. Det viste seg at vår kjære kokk var i gang med julebaksten.

Alle på stasjonen er med på den prestisjefulle konkurransen om hvilke dato den første Isbjørnen registreres på stasjonsområde. Noen har tippet i slutten av denne måneden, mens andre har tippet lengre ut på nyåret. Konkurransen gjelder også første Hvalross og Snøspurv. Polarrev er allerede registrert flere ganger. Men inntil videre kan vi nyte kakemann-isbjørn på Håpets øy.       

3 tanker om “Del 2 – Vinter 2021 – Isbjørn på stasjonen.

  1. Heisann!
    Er formene lokalt produsert, eller finnes de ute på markedet?
    Lykke til med ny sesong, og ha en fortreffelig førjuls- og juletid!
    Beste hilsen Vidar T.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.