Feiring av nasjonaldagen, nakenbading og uglebesøk.

Toget på vei mot Helipadden.

Som andre nordmenn ble det feiret 17. mai på Hopen meteorologiske stasjon. Det tradisjonelle 17. maitoget startet fra kaldt-lagerbygget og endte opp på Helipadden. I år som tidligere ble det 100 % oppmøte da toget startet. Det har vært flotte soldager og enkelte startet dagen med kaffe på verandaen. Været var såpass bra at Kokken ville våge seg på bading i sjøen. Det var ikke snakk om plussgraden i sjøen, men Kjell stupte uti og er nå medlem at Hopen nakenbadeklubb. Diplom vil bli gitt ved en passende anledning. For noen dager siden fikk vi besøk av en Ugle. Fuglen har vært på stasjonen noen dager og besetningen lurer på om dette kan være en Jordugle. Vi er ikke sikre.       

Gratulere med dagen fra Hopen !
Kjell stuper ut i sjøen.
Ugla har tatt plass ved stuevindu.

1 tanke om “Feiring av nasjonaldagen, nakenbading og uglebesøk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.