Godt nytt år

Julen og nyttåret kom fort og dro like fort. Alle mann har kommet godt inn i sine rutiner og gjøremål. Hatt litt variabelt nett, men ser ut til å blitt litt bedre nå. Så satser på litt tettere mellom bygene og bloggingen framover:-) Byger ja.. Været har vært variert, men veldig varmt for tiden. Hatt rundt 0-2 minus i lang tid nå, i natt bikket det litt over på pluss siden faktisk. Isen har kommet og forsvunnet. Vinden har blåst godt fra både sør og øst, men lite fra nord:-(

Noen dager innimellom med klarvær har vi fått. Med nordlyset dansende over Barentshavet.
Tette byger på Bjørnesletta.

Mange små turer i området rundt stasjonen har det blitt, litt begrenset lengde på grunn av været. Men vært på en bitteliten hyttetur til Johshytta og tatt en kvikklunsj:-) Ikke mye is på den siden av øya heller.

Johshytta
Åpent hav og måneskinn er ikke så verst det heller:-) Men vi savner isen litt.
Suggen er en flott og god turkompis. Som elsker snacks:-)

1 tanke om “Godt nytt år

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.