Helgetur til Bjørnebo.

Sist helg bød på valgets kval

million men aged 40 and above (5) . How to use sildenafil citrate tablets reevaluate their current treatment choices..

. Ut på tur i finværet med overnatting på Bjørnebo som mål, eller få med seg de siste øvelsene i OL? Fjellet vant. Kenneth og Kåre fikk med seg Krækling og Bølge opp i høyden hvor et nydelig vintervær med en fantasisk lyshimmel preget omgivelsene. Innimellom gled små tåkdotter sakte over fjellplatået, mens byggeskyer preget horisonten.

Det ble en tidlig ankomst på hytta,akkurat i tide til få fyrt skikkelig i ovnen, før herrestaffeten i skiskyting kunne nytes over langbølgen
. Det har sin egen sjarm å sitte i en liten hytte og lytte til en sprakende radio hvor man av og til må gjette seg til hva som blir sagt. Kvelden gikk med til pannekaker, en flaske vin, løsing av de sedvanlige verdensproblemer og fotojakt på et nordlys som gjemte seg bak ett stadig tykkere skylag.

Søndag morgen var det tid for femmil på radioen, før kursen ble satt hjemover via Styggdalen. Det var knyttet en viss spenning til om det var mulig å komme seg gjennom der. Det kan være svært glatt i det bratteste partiet og brefonnen som ligger i dalsøkket har trukket seg mye tilbake de siste årene, noe som kan vanskeliggjøre en passering. Heldigvis var forholdene gode og turen gjennom Styggdalen ble en minnerik opplevelse.

Det samme kan man ikke helt som resten av turen. Det omtalte skylaget hadde lagt seg godt ned på fjellet, så resten av turen ble gående omhyllet av det store hvite. Bortsett fra en ørliten feilnavigering kom følget seg hjem i god tid før 15-kaffen.

 

 

 

Share

1 tanke om “Helgetur til Bjørnebo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.