Hvor lenge varer jula?


Da vi satt til middag i går, dukket spørsmålet opp: Hvor lenge varer jula? Det var så absolutt et relevant spørsmål, da vi satt og spiste et nydelig julemåltid med ribbe, sprø svor, surkål og annet tilbehør + riskrem og jordbærsaus til dessert. Mmmmmhhhh !!!.

Julemiddag i slutten av mai er så absolutt undervurdert –

Fristende – ikke sant? 

«…og jula varer helt til over pinse?»  Vel, det egentlige spørsmålet var om dette var avslutningen på jula eller om det var årets første julebord? Kanskje begge deler?

For oss var det alle fall et nydelig måltid og en flott ramme for oppholdet vårt her oppe. Vi kom oppover i begynnelsen av desember og jula, så da var jo dette en verdig avslutningen på oppholdet, selv om det fortsatt er et par-tre uker igjen.

Dessuten hadde gradestokken krøpet under null igjen, og det hadde snødd hele natten før

dynamic, aimed at: change your life H – therapeutic Education structured of the pa – control, which will be indicated on the discharge letter)..

. Dermed var det også julestemning der ute.

 

 

 

En ny takk til kokken vår Erland, for kreativitet i menyene og som alltid serverer oss herlige, nydelige og smakfulle lunsj og middagretter!

Under sånne forhold kan man jo godt innbille seg julestemning, selv med lyse netter – Foto: Ted

 

Share

1 tanke om “Hvor lenge varer jula?

  1. please traductor spanish norway.//muy bonito hopen island ,me gusta la meteorologia y descubri buscando antiguas estaciones meteorologicas ww2a en el mar artico y de barentz,he mirado fotos y la magetuosidad de la soledad de hopen como spitsbergen hace unos años comunique con un a estacion de radioaficionados que estaba de visita en jan mayen., mi hobby soy radioaficionado mi callsing cx3et ,mire sus antenas de su estacion pero no se si usan hf,bonita fauna salvaje de aves, no quisiera preguntar por la salud de los osos, gracias saludos desde san jose city uruguay sur america.juan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.