Varme tankar frå ishavsstasjon til ishavsstasjon.

Laurdag kom den triste meldinga om at det var gått eit snøskred på Jan Mayen, og at 2 personar var forulykka i hendinga. Vi sender våre tankar til våre kollegaer der vest i havet og til dei pårørande.

Etter ein slik episode som på Jan Mayen, blir ein påminna om at på ishavet det både er langt til hjelp, og at det er langt til familie, vener og alt det trygge heime på fastlandet. Det gjere og at ein er ekstra sårbar ved ei slik hending. Vi valgte difor og heidre våre kollegaer med og flagge på halv stang denne søndagen.

Én tanke om “Varme tankar frå ishavsstasjon til ishavsstasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.