I Isbjørnens rike

To ettåringer på Antennesletta.

Bjørneland

Det har vært mye Isbjørnen rundt øya og på Stasjonsområde. Hopen er en spesiell plass og vi som jobber her synes det er flott å få ta del i dette fantastiske skue. Fra første Isbjørn ble registrert 12. februar har det blitt mange besøk. På fem døgn er det registrert 15 isbjørn på stasjonen pluss 22 i terrenget/ isen. En morgen da en av oss satt i karnappen og drakk kaffe dukket det plutselig opp en hannbjørn foran vindu og stirret vedrørende inn i øynene. Det kan bekreftes at øynene til en Isbjørnen er helt dødt eller svart. Etter noen intense sekunders forsvant Bjørnen ut av stasjonen uten dramatikk.  I dag fikk vi besøk av ei Binne med to unger. Isforholdene varierer fra dag til dag og det blir spennende å se om isen blir værende etter en litt varmere periode.    

Stor Bamse ved Husdalen.
Binne med unge på vei ut fra stasjonen.
Kjell Kristian er en populær mann blant hundene.
Stasjonen i sol.

3 tanker om “I Isbjørnens rike

  1. Så gøy med så mye isbjørn. At de kommer tett på er litt av en opplevelse. Handler om å være på rett sted til rett tid. Det er bare å nyte! Herlig bilde av 1-åringene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.