Velferd, Prat og kos!

Vi har den siste tiden jobbet med mye forskjellig. Nå er det på tide med kos og velferd! Følg med, vi har sett en golfspiller slå baller ut i havet og stasjonsjefen har sett et spøkelse. Bare tuller, vi har hatt hundedåp. Fadder Hansen fikk æren å lage nye flotte navneskilt, presten Johansen stod for en prektig seremoni, Øyjord var for anledningen leid inn som fotograf og kokken stod som vanlig for noe godt i matskålen, nemlig fortreffelige griseører.

Tassen, oppkalt etter Fangstmannen Oscars prektige trofaste sliter fra boken Isbjørnsliv.
Fra venstre: Håvard «skiltmaker» Hansen, Suggen oppkalt etter Helge Ingstads trofaste lederhund fra aust for den store bred!, Ole-Magnus «stuert» Sveli oppkalt både etter Ole og Magnus.

Badestampen må jo også prøves. Vi har nå rengjort den like bra som vanntanken og tinekaret. Fylt den med rent vann og fyrt opp. Da kan vi bade om to timer, trodde vi… Helifuel burde jo varme godt i den stakkars badestamovnen.

Helikopterfueldrevet badestamp!
Innviing av badestampen, brrr iskaldt

Velferdstur til Werenskiold fjellet. To lykkelige hunder fikk være med på en etterlengtet tur. Vi fikk sett to varder etter Thor Iversen og flyvraket fra 1978.

Flyvrakdeler etter russisk fly som styrtet på 70-tallet, med en nokså sliten hund

Sjefen har disket opp med både frukt og sjokolade til den berømte 3-kaffen. Her diskuterer vi daglige sysler og verdensproblemer. Som idag: «hvem skal gå ut med søpla»!

Den obligatoriske 3-kaffen. Vi tror spøkelse har tatt bildet, «men hvor han har tatt det vet vi ikke!»

10 tanker om “Velferd, Prat og kos!

 1. Flynt/Splynt/Flint er på vei(har muligens allerede kommet dit) til Trøndelag og kokken som var på vinterbesetningen. Da han har ett øye som krever mye tilsyn så var nok det beste løsningen for han 🙂

 2. Nå savner vi ny oppdatering. Abstinenser på fastlandett….. Kom igjen gutter, bilder, bilder, bilder. ;o)

  • Vi syntes vell egentlig at det var litt rart at de ikke hadde fått nye navn? det har jo vært en slags tradisjon på Ishavet og gi hundene litt mer «folklige» navn etter flere år som sledehunder.
   Så vi tok en sjanse og ga dem noen litt mer positivt ladede navn som er litt enklere og si i daglig talen.

   • Står fritt til å gjøre det, men at Ha-Ha og Laugh ikke er positivt ladede navn er jeg ikke med på?…
    Og stampen burde fyres opp ca 4-5 timer før den nytes?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.