Endelig var sola tilbake

I et par uker har vi snakket om solas tilbakekomst. I følge diverse nettsteder sies det at den skal være tilbake den 11. februar, men her på Hopen har vi regnet den 10. februar som soldagen da det skal være mulig å se den øvre delen av sola så vidt komme opp av horisonten. Dessverre var det for mye skyer til at vi kunne få se det i går. I dag var det også skyer men ei glippe i sør gjorde at vi fikk sett solas øvre halvdel. Halvparten av besetningen var oppe på Bjørnsletta og så den der og de fikk se hele solkula over horisonten.

I dag var det mulig å se sola i 1,5 time mens i går kunne vi sett den i 15 minutter. I morgen, mandag 12. februar øker solas tilstedeværelse med en time. Med andre ord, vi har den aller vakreste tida foran oss nå, hvis været står oss bi da……

Vi har uansett feiret solas tilbakekomst i hele to dager med solboller til 3-kaffen. I dag blir det morsdagskake. Gratulerer med dagen, alle mødre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.