Nye fugler har ankommet Hopen

Tekst og foto: BOF

Denne tiden er en spennende tid for den som liker å titte på på fugler. På morgenen i dag dukket det opp en dompapp hunn plutselig. Den satt på taket til Kaldtlageret før den fløy forbi helipaden. Den kom tilbake igjen og undersøkte fuglebrettet som vi ikke har lagt inn mat ennå. Så da var det et varsel om at så må gjøres. Den satte seg på vinduskarmen i karnappet og hakket på ruta. Nesten som for å varsle at jeg vil ha mat. Etter der fløy han til den andre siden av karnappet og satt på snøen der og lette etter mat.

Umiddelbart etter at dompappen fløy forbi helipaden, oppdaget Bjørn Ove en flokk med fugler som fløy under Trollkaillen. Det var en flokk på ca 60 alkekonger som nå var kommet tilbake. Det er alltid oppmuntrende å høre lattertrillingen deres når de flyr eller sitter i ro i klippene under Trollkaillen.

Så hva blir den neste sommergjesten som dukker opp her? Følg med, følg med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.