Og vi vasker, og vi vasker og vi har det jo så gøy!

Tekst og foto: BOF

Vårens vakreste eventyr er kommet over oss, ihvertfall sesongens vakreste eventyr, nemlig nedvasking og klargjøring av stasjonen etter å ha brukt den i snart et halvt år. Den kommende besetningen er klar for oppreise snart og da skal de komme til en ren og pen stasjon.

Det er en del bygninger og rom som skal gås gjennom, men med en god renholdsplan, så går jobben meget bra. Det er ikke noe å si på ståpå-viljen til denne besetningen og det meste gikk unna på ei uke. Nå kan bare 17. mai kom inn over oss på en finpusset stasjon og så kan vi nyte de siste dagene her opp. Vi krysser fingrene for at det blir mange finværsdager, for snøen ligger her ennå. Det er fortsatt mulighet for å gå på ski her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.