Praktærfugl på besøk

Tekst og foto: BOF

Isen forsvant sakte men sikkert og når det ble åpninger i isen, kom ærfuglene flygende inn også. Etter hvert som isen forsvant helt, svømte de helt inne ved iskanten som ligger igjen noen meter ut fra land. I kikkert kunne vi se flere praktærfugl, hanner. På det meste var det 8 individer av arten, både voksne hanner og unge hanner. Det kan godt hende at det er hunner i flokken også men de er vanskeligere å sjelne fra de vanlige ærfuglhunnene.

Her er det flere praktærfugl. Kan du finne dem? På dette bildet skal det ihvertfall være 5 stk, voksne og unge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.