Torsdag i denne uka gledet vi oss til middag. Etter lang tids lengting og en del misunnelse, kunne mannskapet sette tennene i sprøstekt røye fra Bjørnøya. Før sommerbåten skulle legge ut på sin tur ringte vi ned til Bjørnøya og hørte om de kunne avse noen røyer fisket på øya der. De hadde ikke kommet seg ut for å fiske pga. dårlig vær men skulle se om de ikke fikk det til
. Å joda, da sommerbåten kom til Hopen, var det første som kom i land sammen med første båtlanding med folk, en stor pose med flotte eksemplarer av røye. Den hadde blitt fisket bare et par dager før og var derfor blodfersk. Tennen begynte allereda da å løpe i vann, men vi måtte vente til alt styret rundt sommerbåten hadde lagt seg. Og endelig kom røya på menyen
data on efficacy and safety. How to get viagra • Lifestyle and psychosocial factors.
. Perfekt stekt i godt smør, med passe syrlig agurksalat, smørkokte gulrotter og en fyldig rømmesaus til, ble middagen denne dagen høynet til et gastronomisk høydepunkt. Våre tanker gikk til Bjørnøya, samtid som at røya smeltet på tunga og gled ned. Tusen takk for den flotte fisken, Bjørnøya!
Regner med det var et herremåltid:)Her på øya har vi mange fiskeentusiaster…så vi har hatt gleden av mange slike middager. Ønsker der alle en fin uke….en ekstra hilsen til Christian fra alle oss på Bjørnøya:)
Ja, de var gode. Og nå har vi røkt noen av dem. Det ble vellykket det også. Vi fikk sendt opp en del einerkvister med sommerbåten og de satte god smak på røya, samt hvalkjøtt, oksekjøtt og bacon.