Årets første snøspurv viste seg i dag, 10. april

Tekst og foto: BOF

Det er flere merkedager her oppe i isødet. Sola snur, sola viser seg igjen etter vintermørket, midnattsola og ikke minst når snøspurven viser seg for første gang etter vinterens reise til sydligere strøk. Det er en tradisjon at besetningen tipper når den dukker opp. Både Martin og Bjørn Ove var vel optimistisk og deres sjanse hadde gått. Men i dag dukket den opp, og hvem var det som hadde tippet at i nettopp dag skulle den komme tilbake? Jo, stedlig leder Jørn. Vi gratulerer. For øvrig hadde Rune Nilsen, ishavskonsulenten, 12. april og Jon den 15. april.

Nå blir det spennende å se når resten av flokken dukker opp her på stasjonen. Brødsmuler er allerede blitt strødd ut som velkomsmat til dem etter en strabasiøs flyvetur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.